пʼятниця, 20 квітня 2018 р.


«Natura arte adiuta interdum facit miracula»

 «Природа за допомогою науки робить дива» - саме під таким гаслом з 16.04.2018 по 21.04.2018 року пройшов тиждень хімії, біології та екології у Славутському обласному ліцеї-інтернаті. 
 Протягом тематичного тижня ліцеїсти брали участь у інтелектуальних іграх, конкурсах, вікторинах, змаганнях.  Конкурс кросвордистів сприяв розвитку кмітливості, уваги, мислення та пожвавив навчальний процес.
                
 Відчути радість перемоги, продемонструвати свої здібності, вміння з природничих наук допоміг учням біолого-хімічний квест «У пошуках елементів». Команди ліцеїстів, пройшовши п'ять станцій, зібрали хімічні елементи , що входять до організму людини.
                      

Позакласні заходи відбулися не тільки у  стінах закладу, а й за його межами. Ліцеїстам 32 групи (10 клас) провели екскурсію на  підприємство Славутський «Будфарфор», метою якої було поглиблення знань про хімічні виробництва, а саме силікатну промисловість, посилення професійно-орієнтаційної спрямованості навчально-виховного процесу, розширення світогляду учнів.

       Тиждень біології, екології  та хімії завершився , але природничі науки щодня будуть  нас дивувати, відкривати свої таємниці, захоплювати та допомагати.










Немає коментарів:

Дописати коментар