пʼятниця, 23 жовтня 2015 р.

    21 жовтня 2015 року в Славутському ліцеї-інтернаті відбувся обласний семінар-практикум щодо організації та координації роботи з педагогами з питань роботи творчих лабораторій та майстер-класів на базі кабінетів хімії і біології. Почесними гостями заходу були методисти ХОІППО Дубковецька Г.М. та Мирна Л.А.


     До учасників семінару звернулася директор Славутського обласного спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки учнів в галузі науки Саприкіна О.Я. У своєму виступі Олена Яківна торкнулася теми системної роботи  ресурсозабезпечення  інноватики у  Славутському обласному спеціалізованому ліцеї- інтернаті.
     Про організацію роботи з обдарованими  учнями  ліцею-інтернату розповіла усім присутнім вчитель біології, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії  Гаврилюк Т.М.
     Після творчих відвідин кабінету біології гостей семінару очікувала низка захопливих заходів, які підготувала вчитель вищої кваліфікаційної категорії Чумак І.О. Вона презентувала роботу кабінету хімії, як лабораторії творчості та успіху. А також ознайомила усіх присутніх із впорядкуванням матеріальної бази кабінету, акцентувала увагу на напрямках та результатах роботи із обдарованими ліцеїстами.    Згодом учасники семінару мали можливість перевтілитись в учнів та взяти участь у майстер-класі, який змістовно і цікаво провела  вчитель хімії Чумак І.О. Цілковитою несподіванкою для  присутніх стало змагання-тренінг «Стань кращим хіміком».     По завершенні усіх заходів виступили і методисти ХОІППО: Мирна  Л.А. наголосила на важливості завдань модернізації методичної роботи в умовах реформування освіти, а Дубковецька Г.М. розповіла про удосконалення професійної компетентності педагогів в  умовах  роботи за новим Державним стандартом базової іповної загальної середньої освіти.   Завершився семінар обміном думками та враженнями  - «Відверто про побачене». 

Немає коментарів:

Дописати коментар